cases

WIJ BOUWEN EN HEBBEN GEBOUWD AAN ZEER UITEENLOPENDE APPLICATIES VOOR EEN GROOT SCALA AAN KLANTEN. HIERONDER ENKELE VOORBEELDEN.

image
OPBOUW WEBSITE EN BACKEND
Symfony3, SOLR, NodeJS, Bootstrap, Infrastructuur

Modeveiling.nl biedt een unieke marktplaats waar consumenten via het online veilingprincipe kunnen bieden op exclusieve A-merk fashion producten, afkomstig uit over-stock van geselecteerde professionele aanbieders uit de modebranche. Modeveiling.nl verzorgt iedere dag weer vele leuke online veilingen, waarin consumenten exclusieve mode artikelen kunnen winnen voor een prijs die hij of zij zelf bepaald.

Het eerste concept is door Golden Value neergezet gebaseerd op bestaande commerciele veiling software om zo een snelle livegang te realiseren.

Golden Value is inmiddels begonnen aan een volledige herbouw van een zelf ontwikkelde backend op basis van Symfony3, NodeJS en SOLR.

image
UITWERKEN NIEUWE STREAMINGSTRUCTUUR
HLS AES, DRM (Widevine, Fairplay & PlayReady), Infrastructuur

Golden Value is betrokken bij het uitwerken en realiseren van een proof of concept van het nieuwe streamingplatform voor het uitserveren van de nieuwsvideos, uitzendingen en de livestreams van evenementen.

We hebben hierin punten als beveiliging (DRM), bereik en plackback quality in meegenomen, om daaruit tot een zo goed mogelijke oplossing voor NOS te komen.

image
ONTWIKKELING VAN FRONTEND EN BACKEND
RESTfull API, Sencha EXTJS4, Infrastructuur, SOLR

Golden Value is betrokken geweest bij de ontwikkeling van Convect Beheer.

Convect Beheer is een bekende en bewezen software welke gebruikt wordt voor het beheren van grote aantallen VvE's.
In dit pakket werden complete begrotingen gemaakt en aan de hand van sleutels verdeeld over alle huiseigenaren.
Maandelijks worden er aan honderdenduizenden mensen maandelijks een factuur gestuurd voor de VvE bijdragen en hebben de eigenaren de mogelijkheid om een reparatieverzoek in te dienen of de eindafrekeningen in te zien.

image
VOLLEDIGE HERBOUW WEBSITE & BACKEND
Symfony 3, REST, SOLR, RabbitMQ, Infrastructure, etc

Natuurhuisje.nl is al jaren een bewezen platform voor het aanbieden van vakantiehuisjes in de natuur.
Na ontwikkeling van de oude versie in India en een jarenlange groei was het tijd om het platform opnieuw te ontwerpen en van begin af aan op te bouwen.

Golden Value BV heeft dit project begeleidt en een compleet nieuwe architectuur uitgedacht en ontwikkeld.

image
ONTWIKKELING ELEKTRONISCH CLIENTENDOSSIER