Onze expertises

Software Architectuur

De solide basis van je applicatie. Wij hebben de kennis om dit zo op te bouwen dat de onderhoudbaarheid, flexibiliteit, uitbreidbaarheid, performance en veiligheid van hoog niveau is. Van onze architecten wordt ook verwacht dat ze hier in excelleren. Onze architecten analyseren, ontwerpen en implementeren de best bijpassende architectuur voor onze projecten. Ze helpen ook graag uw ontwikkelteam bij de start van een nieuw ontwikkelproject om de juiste keuzes te maken voor de architectuur.

Security

Iets wat niet even in te stellen is, maar wel super belangrijk is voor je applicatie. Onze ontwikkelaars nemen het aspect security heel serieus en zijn hier elke dag mee bezig tijdens het ontwerpen en het ontwikkelen. Security audits en OWASP standaarden zijn voor ons niet nieuw en zorgen voor secure applications.

Symfony 2/3/4

Onze expertise zit voornamelijk in het mature framework genaamd Symfony. Dit framework zorgt er voor dat je modulair te werk gaat in de vorm van bundles en het motiveert om netjes te ontwikkelen volgens de juiste principes. Doordat er een hele grote community achter het symfony framework zit, zijn er al veel bundles beschikbaar. We dragen zelf ook graag bij aan de symfony community.

Responsive Design

We zorgen ervoor dat de applicatie zo wordt opgebouwd dat hij meteen mobile ready is. Voor alle componenten wordt gekeken hoe dit het beste naar voren komen op mobile/tablet. Een goed voorbeeld hiervan is Natuurhuisje.nl, waarbij het boeken van een huisje ook op mobile goed moet werken.

Performance

We hebben bij het project voor natuurhuisje.nl ruime ervaring opgedaan met hoge bezoekersaantallen, vanwege de succesvolle tv reclame. We zorgen er voor dat de applicatie schaalbaar is en mee kan met de bezoekers aantallen die uw product verwacht. Doordat we de "right tools for the right job" gebruiken, kunnen we dit bijvoorbeeld ook goed monitoren.

S.O.L.I.D. Principles

We ontwikkelen volgens de beste standaarden en een goed voorbeeld hiervan zijn de SOLID principles. Deze principes nemen we mee in onze ontwikkeling, waardoor er zo min mogelijk bugs naar boven komen en nieuwe features in 1 keer goed worden neergezet. Dit zorgt voor hogere effici├źntie en dus meer kwaliteit/features voor hetzelfde geld.