Streaming Diensten

GOLDEN VALUE IS DE PARTNER ALS HET GAAT OM HET AANBIEDEN VAN ON-DEMAND EN/OF LIVESTREAMS. WIJ HEBBEN RUIME ERVARING IN HET BEDENKEN EN NEERZETTEN VAN DE MEEST COMPLEXE STREAMINGDIENSTEN. OF HET NU EEN ON-DEMAND PLATFORM BETREFT, EEN LIVESTREAM VAN EEN EENMALIG EVENEMENT OF HET AANBIEDEN VAN EEN ONLINE CHANNEL, GOLDEN VALUE IS DE JUISTE PARTNER VOOR U.

image

Transcoding

Bij een video on-demand dienst is één van de meest belangrijke stappen het transcoderen van het bronbestand naar de juiste formaten met de juiste configuratie en bitrates. Dit is een stap die je volledig wilt automatiseren met eventuele videobewerkingslagen, waarbij tekst of een logo aan elke video kan worden toegevoegd. Wij beschikken over een eigen transcoding-cluster dat als losse dienst is af te nemen en standaard inbegrepen zit bij onze streamingdiensten.

lees meer
image

On-demand Streaming

Met video on-demand is het mogelijk om videoclips ter beschikking te stellen aan uw bezoekers. Dit kunnen bezoekers via de desktop/mobiel of een setopbox zijn. Het voordeel van het gebruik van een echt streamingplatform is dat u de bezoekers een betere video ervaring kunt geven door de adaptive streaming. Ook zijn de video's moeilijker te downloaden en kunt u veel bandbreedte besparen omdat de video''s niet progressief downloaden.

lees meer
image

Live 24/7 Channel Streaming

Met onze live streaming diensten levert u ons één signaal per stream. Wij transcoderen deze on the fly naar meerdere bitrates waardoor gebruikers een betere live experience krijgen. Ook is het mogelijk om DVR in te schakelen waarbij de gebruiker kan pauzeren en tot een vooraf bepaalde tijd kan terug spoelen. Ook kunnen wij broadcast omgevingen leveren waarbij een 24/7 channel van onze omgeving wordt gestreamd. Uitgaande streams zijn nog te bewerken met bijvoorbeeld logo's of andere content.

lees meer